Företagsutveckling

Helhetslösningar för företag | 0708-75 94 92

Referenser

Med 30 års erfarenhet av skräddarsydda möten, personaldagar och företagsevenemang, har vi haft glädjen att få arbeta tillsammans med fantastiska människor på magiska företag.

Nedan kan du läsa vad några av dessa har uttryckt om vårt samarbete.

artipelag logo kommunal logo
sbb logo keolis logo

Albert har en intuitiv och kreativ förmåga och kan förstå och omsätta mina behov till konkreta övningar och upplevelser som jag använder i mina processer. Hon producerar idéer, upplägg och aktiviteter som kopplar till och förstärker lärandet i våra utbildningar. Hon vill på riktigt vara med och göra skillnad när människor ska mötas.

Helena Eriksson Grönbek – Leadershipcoach Santander Consumer Bank – Nordics

”Albert, det hade förmodligen varit lättare att skriva en roman jämfört med att på några rader beskriva den fantastiska resa du har tagit med mig på. Med fokus på budskapet, blandat med kreativitet, glädje och livsperspektiv, tackar jag för ett ovärderligt samarbete.”
Peter Ågren – Carnegie Privatbank

”När vi ska genomföra en stor konferens vill vi säkerställa att mötet ger ett värde, som motsvarar de pengar och den tid vi investerar i. För mig är det då nödvändigt att ha ett bollplank som Albert att sortera upp alla idéer med. ”Alberts” egen kreativitet, hennes erfarenhet, skaparglädje och breda kontaktnät gör att vi alltid uppnår målet, att skapa värdefulla och meningsfulla mötesplatser.”
Annelie Nordström – Förbundsordförande – Kommunal

”Hon ger sig in under huden på varje kund, känner av och in och bidrar med något som skapar resultat och är genuint – något som blir bestående. Hon är kreativ och lyhörd, med en förmåga att skapa mod nog för kunden att våga sig utanför sin trygghetszon – o där, där ser hon till att det skapas magi?”
Lisa Ekström – Kamoja

"Som leverantör till Albert under många år så vet vi exakt vad hon vill ha. Vi har lokaler som ramar in känslan med det hon gör. Att komma till oss är som att komma hem, och hos oss vet vi att hon känner sig hemma."
Vännerna på Lundqvist & Lindqvist Sanna Gernandt – First Impression Manager

”Jag och några av mina kollegor hade nöjet att få arbeta med Albert under produktionen av Microsoft TechDays 2015. Albert hade goda idéer om hur vi skulle sätta den röda tråden utifrån vår målbild. Hon såg också till att vi fick en fin visuell inramning av produktionen på scenen, genom underhållning och rekvisita. Sist men inte minst hade hon ett gott öga för alla detaljer i hela produktionsprocessen. Resultatet blev en mycket lyckad key note!”
Sara Kullgren – Director Developer Experience – Evangelism, Microsoft

”Albert” är skillnaden som gör skillnaden – jag vet, av egen erfarenhet!”
Kjell Enhager – Föreläsare, coach

”Att arbeta med ”Albert” är en annorlunda upplevelse. Ofta krävande eftersom hon vill hitta en mening och en ”röd tråd” i allt som ska ske. Men allt är mödan värt då resultatet alltid blir fantastiskt. Jag vet detta då jag arbetat tillsammans med henne i flera projekt under fyra år.”
Mats Rönnlund – CEO, We-Consulting

”Albert” hjälper oss att skapa meningsfulla möten. Hon lämnar ingenting åt slumpen. Omtanken om alla detaljer – leder till att våra Keolisdagar för alla chefer, blir en succé. ”You are one of a kind!!”
Magnus Åkerhielm – VD Keolis Sverige AB

”Jag gör över 200 föredrag årligen. Många konferenser och event ser ungefär likadana ut, men ibland händer något annorlunda och jag ser att någon har tänkt lite extra. Just så är det när ”Albert” är inblandad. Jag märker direkt att det finns en röd tråd, en tanke, något annorlunda. Varje gång jag föreläst på ett evenemang där ”Albert” varit arrangör så har jag konstaterat att det är allt annat än normalt. Då pratar jag inte bara om arrangemanget, även kunden är onormalt nöjd. ”Albert” har nämligen förstått att dramat ligger i detaljerna och hon lämnar inget åt slumpen. Alltid med kunden i fokus. Det är ett rent nöje att jobba med riktiga proffs!”
Olof Röhlander – Mental Tränare, föreläsare, inspiratör

”Vi tog hjälp av Albert för vi ville göra en riktigt bra föreläsning! En föreläsning som berör men som ändå är lätt att ta till sig. Hon ledde oss galant genom en tydlig process med stadig hand och tydliga hemuppgifter. Ingen tveksamhet om hon var ärlig i processen, utan med stort hjärta gavs utvecklande feedback. Utan hennes stöd hade vi inte lyckats så bra som vi nu gjorde, så varm rekommendation från mig!”
Anna Ahrenfelt, VD Hållbar Vardag

röd tråd nystan

Bli en av Alberts samarbetspartners